image

Vraag hier volledig gratis de premiegids aan


Ja, ik wil mijn premiegids ontvangen

Wil je graag een offerte voor één van onderstaande producten? Geef aan voor wat je een offerte wenst (max 5 aanvinken) en je zal door een leverancier gecontacteerd worden.


BENOveren, de Vlaamse renovatiepremie, een premie van de netbeheerder, …

Ben je aan het bouwen of verbouwen en wil je graag genieten van de premies, maar kan je door het premiebos de bomen niet meer zien staan?

Dankzij Mijnbouwgids kan je nu gratis en vrijblijvend een handige gids ontvangen met het overzicht van alle bestaande premies voor 2020.

In Vlaanderen bestaan er heel wat premies en steunmaatregelen voor iemand die bouwt of verbouwt. De Vlaamse overheid probeert vooral energiebesparende werken zoals isolatie of hoogrendementglas te ondersteunen. We kennen allemaal wel nog de groene stroomcertificaten voor zonnepanelen. Jammer genoeg bestaan deze niet meer, maar er zijn nog tal van andere maatregelen om jouw bouwplannen verder te helpen.

Wist je dat je een zonneboiler kan aankopen voor soms de helft van het bedrag dankzij de premies. En wie zijn woning wil isoleren, kan rekenen op tal van premies en voordelen, zoals een verlaagd btw-tarief voor woningen ouder dan 10 jaar.

Er bestaan veel premies en maatregelen, alleen weten veel Vlamingen dit niet of is het soms onduidelijk. Wij hebben jou alvast een hoop opzoekingswerk uitgespaard, want in onze Vlaamse premiegids hebben we alle bestaande premies gebundeld. Een handig boekje met info over:

  • Overzicht van alle premies in Vlaanderen
  • De 5 BENOvatiestappen
  • Een handig overzicht per product: vb. Alle premies voor isolatie of centrale verwarming
  • Handige links voor extra informatie

Vraag gerust de Premiegids aan door het formulier in te vullen. Ben je op zoek naar offertes voor jouw project? Vink dan gewoon de vakjes onder het formulier aan. Eén of meerdere leveranciers zullen jou dan telefonisch contacteren voor een offerte/afspraak.

Veel (ver)bouwplezier!

Mijnbouwgids.be

Dit is geen website van de Vlaamse Overheid